Plungės rajono Alsėdžių Stanislovo Narutavičiaus gimnazijos valgyklai reikalinga vedėja (-as) – maitinimo organizatorė (-ius)

2024-08-08

Plungės rajono Alsėdžių Stanislovo Narutavičiaus gimnazijos valgyklai „Pavalgyk Alsėdžiuose“  reikalinga vedėja (-as) – maitinimo organizatorė (-ius)

 

Plungės r. Alsėdžių Stanislovo Narutavičiaus gimnazija, savivaldybės biudžetinė įstaiga, Draugystės g.6b, Alsėdžiai, gimnazijos kodas 191130983  

Darbo sutartis – neterminuota, darbuotojas priimamas 1 etato darbo krūviu.

Darbo vieta: Plungės r. Alsėdžių Stanislovo Narutavičiaus gimnazija.

Grupė – kvalifikuotas darbuotojas.

Pareigybė: vedėjas – maitinimo organizatorius.

Pareigybės paskirtis: maisto gaminimas.

Pareigybės lygis: C

Darbo užmokestis  – 1089 € ( su mokesčiais) – darbuotojui pageidaujant mokamas du kartus per mėnesį, pagal valstybės nustatytą pareigybinį koeficientą atsižvelgiant į darbo patirtį ir krūvį.

Įdarbinimas nuo 2024 m. rugsėjo 1 d.

Reikalavimai:

Vedėja (-as) – maisto organizatorė (-ius) turi mokėti, žinoti ir išmanyti:

  1. Norminius ir teisinius maisto gamybos technologijos aktus;
  2. Gaminių konstrukciją ir produktų sudėtį;
  3. Pagrindinius technologijos įrengimus ir jų darbo principus;
  4. Žaliavų, medžiagų, paruoštos produkcijos technologinius reikalavimus;
  5. Technologinius procesus ir gamybos režimus;
  6. Privalo mokėti dirbti kompiuterinėmis programomis (gebėjimas naudotis Microsoft Word ir Excel programomis), internetu, elektroniniu paštu, el. dienynu, teisės aktų ir kitų dokumentų paieškos sistemomis;
  7. Būti susipažinus su LR higienos norma „Maisto higiena“, LR Sveikatos apsaugos ministro 2011 m. lapkričio 11 d. Nr. V-964 Maitinimo organizavimo ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose tvarkos aprašu ir kitais norminiais aktais, susijusiais su maitinimo organizavimu ugdymo įstaigose.

Privalumai:

Privalomos asmens savybės – atsakingumas, iniciatyvumas, organizaciniai gabumai, geri bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžiai, imlumas naujovėms.

Funkcijos:

  1. Tiksliai pagal svorį priimti iš sandėlio ir panaudoti produktus;
  2. Maistą gaminti griežtai laikantis Geros higienos praktikos taisyklių reikalavimų, ugdymo įstaigų higienos normų ir taisyklių, vadovaujantis patiekalo receptūros technologinėmis kortelėmis;
  3. Užtikrinti, kad išduodamas maistas būtų reikiamos temperatūros, atitiktų nustatytas svorio normas;
  4. Užtikrinti, kad maistas būtų išduodamas griežtai laikantis nustatyto grafiko;
  5. Markiruoti ir prižiūrėti virtuvės inventoriaus, įrengimų, indų švarą, tvarką, saugumą;
  6. Esant reikalui vykdyti visus pagalbinius darbus, būtinus normaliam virtuvės darbui užtikrinti;
  7. Atsakingai pildyti reikiamus savikontrolės žurnalus;
  8. Parengti ir pagal galiojančius reikalavimus patvirtinti patiekalų technologines korteles;
  9. Dalyvauti gimnazijos administracijos susirinkimuose, informacijos, susijusios su maitinimo organizavimu gimnazijoje, teikimas;
  10. Vykdyti kitas, nenumatytas su maitinimo organizavimu susijusias funkcijas.

 Pretendentas privalo pateikti šiuos dokumentus:

Atrankos forma – pokalbis.

Pretendentai, atitinkantys konkursinės atrankos reikalavimus, bus informuojami asmeniškai ir kviečiami pokalbiui.

Pretendentai dokumentus pateikia iki 2024 m. rugpjūčio 22 d. 17.00 val. tiesiogiai gimnazijos raštinėje (Draugystės g. 6b, Alsėdžiai), arba el. paštu alsedziuvm@plunge.lt su nuoroda – „Dėl vedėjo – maisto organizatoriaus atrankos“.

Atrankos skelbimo data – 2024 m. rugpjūčio 7 d.

Pretendentų atrankos būdas – pokalbis. Į pokalbį bus kviečiami pretendentai, atitinkantys atrankos reikalavimus ir pateikę visus dokumentus. Apie atrankos posėdžio vietą ir laiką informuojami tik atrinkti kandidatai.

Daugiau informacijos telefonu –  tel.  +370 44848117

Plungės rajono Alsėdžių Stanislovo Narutavičiaus gimnazijos informacija

Įvertinkite naujieną

Visi komentarai
Komentarų nėra
X

    Kalba