Plungės atvirame jaunimo centre vyko edukacinis ir praktinis kulinarinis užsiėmimas „Aš gaminu“. Užsiėmimą vedė Atviro jaunimo centro direktorius Egidijus Vaškelevičius. Kulinarinės pamokėlės metu edukacijoje dalyvavę centro lankytojai ragavo prieskonius: bazilikus, rozmarinus, karį, krapus, česnako granules, mairūnus, pipirus, ciberžolę.
Ragautais prieskoniais jaunieji plungiškiai taip pat galėjo pagardinti gaminamą maistą. Jaunimas savo maisto ruošybos įgūdžius derino su kulinarijos menu, gamino picas ir hamburgerius, o jiems iškepus – užkandžiavo ir džiaugėsi naujais skoniais.
Plungės atvirame jaunimo centre planuojama dažniau organizuoti kulinarinius užsiėmimus, kad jaunimas galėtų tobulinti įgūdžius ir maisto gaminimo srityje.
Plungės atviro jaunimo centro inf.